søndag 30. desember 2012

Hvilken hytteprodusent og modell

Etter at vi hadde funnet den rette tomten var det nå på tide å avgjøre hvilken produsent som skulle velges. Det er jo en rekke produsenter å velge mellom så her var det nødvendig med litt research. Etter hvert skilte Saltdalshytta seg ut fra de øvrige produsentene, dels fordi den produseres noen få lange steinkast fra oss men også fordi vi hørte (og leste) mye bra om dem.

Så var det å finne frem til den rette modellen. Vi er tre generasjoner som skal bruke hytten, hvor de to eldste skal eie, hytten. Det er to jenter på 2 og 4 år, foreldre og besteforeldre, altså totalt 6 personer. Det er ikke slik at alle kommer til å være på hytten sammen alle gangene, men vi ønsker en hytte hvor det er mulig for alle å være tilstede samtidig. Dette innebærer at vi må ha tre soverom. I tillegg stue, kjøkken og bad. Vi hadde bestemt oss for en størrelse på rundt 70 - 90 kvadrat. Vi ønsker også en hytte med innlagt vann og strøm så det måtte være en modell tilpasset behovene rundt dette.

Etter noen runder med lesing av brosjyrer (og på nett) samt diskusjoner  om mulige alternativer,  kunne vi alle enes om modellen Aurora 970. Se bildene nedenfor som hentet fra Saltdalshytta sine hjemmesider.Vi bestemte oss for å følge opp vårt valg av produsent og modell ved å kontakte Saltdalshytten for å få et pristilbud, samt se på muligheten for å gjøre noen mindre justeringer av hytten. Mer om vår erfaring med Saltdalshytten i det neste innlegget.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar